Transport de colete Germania România

­

Coletărie Germania România

PlusCurier, transport de colete din România în Germania și din Germania în România, la preț avantajos

 

Îți transportăm rapid la destinație bagaje, colete, pachete, biciclete, electrocasnice mici și mari, mobilă, tâmplărie termopan. Dacă vrei să transporți volume mari, negociem prețul transportului și îți oferim un preț foarte bun!

Prețul pentru o livrare este de 30€  în care sunt incluse 25 de kilograme. Dacă greutatea coletelor depășește 25 de kilograme, atunci prețul livrării este calculat cu 1,20€ (un euro și douăzeci de cenți) pe kilogram.

Plata transportului se poate face atât la expedierea coletelor cât și la destinație, fără costuri suplimentare.

Livrăm și colectăm pachete în toată România de luni și până vineri.

Coletele sunt asigurate pe toată durata transportului până la suma de 100€. Coletele cu valoare declarată mai mare se pot asigura suplimentar, contra cost.

Livrăm și colectăm pachete în Germania în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în zonele aferente autostrăzilor A3, A6, A61, A67.

Efectuăm săptămânal livrări și colectări în următoarele orașe din Germania: Nurnberg, Schwabach, Ansbach, Crailsheim, Schwabish Hall, Heibronn, Sinsheim, Heidelberg, Mannheim, Kaiserslautern, Homburg, Saarbrucken, Merzig, Trier, Aachen, Dusseldorf, Duisburg, Essen, Bochum, Dortmund, Wuppertal, Koln, Koblenz, Limburg, Wurzburg precum și în zonele învecinate acestor orașe.


© Copyright 2021 Cabritur s.r.l.
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693  R.C.: J33/948/2011
Toate drepturile rezervate
Protecția datelor GDPR
Proudly made by ACI

­