PlusCurier Transport Colete

PlusCurier este un serviciu internațional de coletărie la adresă operat de către Cabritur s.r.l. Folosim o flotă de microbuze moderne pentru livrarea coletelor din România în Germania, Belgia, Luxemburg și retur. Avem peste 10 ani de experiență în coletărie în țări precum Anglia și Italia și peste 4000 de clienți mulțumiți pe pagina de Facebook a companiei noastre.  Sub denumirea comercială PlusCurier extindem sfera serviciilor noastre de coletărie în Germania, Belgia și Luxemburg, considerând că putem oferi românilor din diaspora servicii de calitate pentru transportul de colete la prețuri mai avantajoase decât oferă piața la acest moment.

Depozit PlusCurier colete Belgia RomaniaSediul și baza logistică sunt localizate în Rădășeni, str. Ștrand, nr. 2,  județul Suceava.

Agenția se află în Fălticeni, Bld. 2 Grăniceri, nr. 28A, județul Suceava.

Dispeceratul Cabritur - PlusCurier este în Fălticeni, Str. Republicii, bl. 82, județul Suceava.

Date de identificare fiscală: cod unic de înregistrare RO29237693, număr de înregistrare în Registrul Comerțului J33/948/2011.

Toți curierii PlusCurier sunt conducători auto profesioniști. Aceștia îndeplinesc toate criteriile profesionale, medicale și psihologice pentru transportul internațional de colete, fiind verificați periodic conform legislației europene în vigoare.

Parcul auto PlusCurier este compus din microbuze moderne Mercedes - Benz Sprinter, fabricate între anii 2015 - 2020, omologate pentru transportul internațional de colete.

 


© Copyright 2021 Cabritur s.r.l.
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693  R.C.: J33/948/2011
Toate drepturile rezervate
Protecția datelor GDPR
Proudly made by ACI

­